Get Adobe Flash player


Management

 

Levana Haak leidinggevende Frederik Hendrik

Ik ben Levana Haak en werk sinds 2012 bij Cultureel Kinderdagverblijf SamSam. Afgestudeerd als Cultureel en Maatschappelijk Vormgever had ik eigenlijk nooit gedacht dat ik in de kinderopvang terecht zou komen. Na een aantal jaar op de groep gewerkt te hebben als pedagogisch medewerker en groepshoofd, werd ik gevraagd als meewerkend leidinggevende voor de nieuwe locatie, wat een leuke nieuwe uitdaging was. Het werken met kinderen vind ik inspirerend, zij openen mijn ogen en met hen verwonder ik mij over de wereld om ons heen. Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om zichzelf te ontplooien tot creatieve, sociaal vaardige mensen. Ik hoop de kinderen zelfvertrouwen mee te geven om zelf de wereld te gaan ontdekken. Dagelijks werk ik hier aan met een fijn, enthousiast team.

mailen

Quirine Palm-Cornel pedagogisch coach

Ik ben Quirine Palm-Cornel en werk sinds 2016 met veel plezier bij Cultureel Kinderdagverblijf SamSam. Van jongs af aan heb ik een grote interesse in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen, hoe ieder kind van nature creatief is en vol nieuwe ideeën tegen de wereld aankijkt. Na jaren ervaring te hebben opgedaan op verschillende kinderdagverblijven wist ik het zeker, werken met kinderen is mijn passie. Om meer diepgang te krijgen in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen heb ik ervoor gekozen door te leren in Pedagogiek.

Naast het werken op de groep als pedagogisch medewerker, heb ik de kans gekregen om een leuke en nieuwe uitdaging aan te gaan en de functie als pedagogisch coach te vervullen. Op deze manier kan ik ondersteuning bieden bij dagelijkse werkzaamheden op de groep en de ontwikkeling van het pedagogisch beleid.

Met veel enthousiasme werk ik met kinderen en vind ik het mooi om te zien hoe ieder kind bij SamSam gezien wordt en de kans krijgt om zich op zijn eigen manier te ontwikkelen. Waarin het stimuleren van de zelfstandigheid, de natuurbeleving en de creatieve ontwikkeling een grote rol speelt.

Linda Zwiers leidinggevende staf

Ik ben Linda Zwiers en werk sinds december 2005 met veel plezier bij kinderdagverblijf SamSam. Na vele jaren ervaring met het werken op baby-en peutergroepen bij verschillende kinderdagverblijven, kwam destijds de functie van operationeel leidinggevende bij een beginnend cultureel kinderdagverblijf als een spannende nieuwe uitdaging. Bij SamSam staat de creatieve ontwikkeling, natuurbeleving, het stimuleren van zelfstandigheid en biologische voeding centraal. Kinderen een uitdagende dag aanbieden binnen een huiselijke en warme sfeer is mijn belangrijkste motivatie. Kinderen worden bij SamSam serieus genomen in hun ontwikkeling. Daarnaast zijn de locatie van SamSam, midden in het Westerpark in hartje Amsterdam en het professionele team medewerkers redenen om met blijvend enthousiasme te werken aan een fijne en verantwoorde kinderopvangplek.

Mailen

Sanne de Bruijn directeur/eigenaar

Ik ben Sanne de Bruijn en ben in 2005 gestart met Cultureel kinderdagverblijf SamSam. Na zelf moeder te zijn geworden was ik op zoek naar een plekje voor mijn zoon. Ik zag een kans om te starten met een concept waar ik in geloof. Creativiteit en natuurbeleving voor de jongste kinderen. Met als achtergrond een opleiding aan het Conservatorium, klassiek zang, en de opleiding small business was de stap naar een eigen kinderdagverblijf gemaakt. Met heel veel plezier werk ik bij SamSam. Samen met een gemotiveerd, enthousiast, creatief team geniet ik van het feit dat mijn droom uitgekomen is.

Mailen